Log in
A+ A A-

Επέστρεψε τα πρώτα 7,5 εκατομμύρια ευρώ ο Κάντας

Στην επιστροφή στο ελληνικό δημόσιο των πρώτων 7,5 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε σήμερα Τρίτη ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, Αντώνης Καντας, όπως ανακοίνωσαν οι δικηγόροι του.

Όπως αναφέρουν οι κύριοι Γιάννης Μαντζουράνης και Ηλίας Μπίσιας, η σημερινή κίνηση «επιβεβαιώνει εμπράκτως την δέσμευση που ανέλαβε ο κ. Κάντας να συνδράμει με κάθε τρόπο στο έργο της δικαιοσύνης, αποτελεί αδιάψευστη υλοποίηση των προθέσεων του για άμεση επανόρθωση και απόδειξη ειλικρινούς μεταμέλειας».

Οι δικηγόροι του προσθέτουν ότι «καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να ακολουθήσει εντός των επομένων ημερών η επιστροφή και των υπολοίπων χρημάτων από το εξωτερικό».

Στο μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Σπύρο Γεωργουλέα έλαβε ο Δημήτρης Παπαχρήστος 78 ετών, εκπρόσωπος εταιρείας οπλικών συστημάτων.

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που είχε κατονομάσει ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας ως διακινητή μίζας.

ΣΚΑΪ