Log in
A+ A A-

Νέες αποκαλύψεις για την Κεφαλονιά: Αγνοούνταν από τις 8 Ιουλίου η 23χρονη

Βουλγαρικής καταγωγής μόλις 23 ετών - Ζουσε και σπούδαζε στην Γερμανία και υπήρχε σήμα απο την Interpol για τον εντοπισμό της.

 

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» για την διπλή αυτοκτονία δύο νέων ανθρώπων στο χωριό Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Το Inkefalonia.gr ήρθε σε επικοινωνία με την βουλγάρα δημοσιογράφο Μπόικα Ακανάσοβα, ανταποκρίτρια για να βουλγαρικά ΜΜΕ στην Ελλάδα, η οποία συνεργάζεται και με την μεγαλύτερη εφημερίδα της βουλγαρίας 24chasa.bg και η οποία μας ανέφερε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα Βουλγαρικής καταγωγής που βρέθηκε νεκρή στην Κεφαλονιά, θεωρείτο εξαφανισμένη από τις 8 Ιουνίου του 2017! Μάλιστα είχε βγει και σήμα από την Interpol για τον εντοπισμό της.

«Η κοπέλα ήταν 23 χρονών, γεννημένη το 1994 στην πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και ζούσε και σπούδαζε στην Γερμανία στην πόλη Ερφουρτ» μας λέει η δημοσιογράφος Μπόρικα Ακανάσοβα και συνεχίζει: «Είχε εξαφανιστεί από την Γερμανία στις 8 Ιουνίου του 2017 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Για την υπόθεσή της είχε ασχοληθεί και η Interpol, με σήμα της και την θεωρούσε ως εξαφανισμένη. Είχε κάνει αεροπορική κράτηση στις 8 Ιουνίου, για φύγει από Γερμανία για την Βουλγαρία, όμως από τότε αγνοείτο η τύχη της. Δυστυχώς βρέθηκε νεκρή στην Κεφαλονιά με αυτό τον τρόπο». Η άτυχη κοπέλα απο την Βουλγαρία που αυτοκτόνησε στην Κεφαλονιά Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως το ζευγάρι του Γερμανού υπηκόου και της Βουλγάρας, είχε φτάσει στην Κεφαλονιά με αυτοκίνητο που έφερε πλαστές πινακίδες.

Η ιστοσελίδα της Βουλγαρίας www.24chasa.bg, έχει ασχοληθεί με το θέμα που έχει συγκλονίσει την Κεφαλονιά Στις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η άτυχη Βουλγάρα, σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης και βλέπετε παρακάτω, φαίνεται καθαρά το μενταγιόν πεντάλφα που βρέθηκε στην ενοικιαζόμενη βίλα και οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως ίσως η ταυτόχρονη αυτοκτονία του ζευγαριού να είχε αιτία κάποια σατανιστική τελετή που λάμβανε χώρα εκείνη την στιγμή.

Πηγή: www.inkefalonia.gr/Βασίλης Χαλβατζής