Log in
A+ A A-

Δραματική καταδίωξη με πυροβολισμούς στον Πειραιά

Σκηνές βγαλμένες από... γουέστερν επικράτησαν στον Πειραιά, μετά από μια αστυνομική καταδίωξη υπόπτου, με 15 πυροβολισμούς.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο ύποπτος μπήκε στο στόχαστρο των Ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ όταν άρχισε να περνά με κόκκινο σε μια σειρά φαναριών.  Παρά το γεγονός ότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος τους αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η επεισοδιακή καταδίωξή του.

Λίγο αργότερα, μια μηχανή της ΔΙΑΣ τον πλησίασε, όμως και πάλι όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά, αντίθετα, την εμβόλισε, με αποτέλεσμα οι δυο αστυνομικοί να τραυματιστούν ελαφρά.  Τότε δόθηκε σήμα προκειμένου να ανοίξει πυρ, με αποτέλεσμα άνδρες της Αστυνομίας, που συμμετείχαν στην επιχείρηση, να πυροβολήσουν εναντίον του τουλάχιστον 15 φορές και, τελικά, να τον αναγκάσουν να παραδοθεί.

Όπως προέκυψε, ο δράστης οπλοφορούσε, ενώ περαιτέρω στοιχεία δεν διέρρευσαν, καθώς μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.  Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αθίγγανο, ο οποίος, ενδεχομένως έχει απασχολήσει τις Αρχές και κατά το παρελθόν.