Έκοψαν καλώδια ηλεκτροκίνησης, εγκλώβισαν τρένο στο Δομοκό
- Written by E.Tsiliopoulos
Άγνωστοι έκοψαν εκατοντάδες μέτρα από καλώδια της ηλεκτροκίνησης των τρένων, κοντά στο σταθμό του Δομοκού, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί μία αμαξοστοιχία που είχε κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.
Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 61 που πέρασε από το Δομοκό λίγο μετά τις 8 το βράδυ, αλλά λίγα χιλιόμετρα μετά ακινητοποιήθηκε όταν εντόπισε τα κομμένα καλώδια.
Παράλληλα από τις 9 το βράδυ έχει ακινητοποιηθεί μέσα στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου και η αμαξοστοιχία με αριθμό 60 και κατεύθυνση από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, αναμένοντας να αποκατασταθεί το πρόβλημα για να μπορέσει να συνεχίσει ταξίδι προς Λάρισα και Θεσσαλονίκη .
Από την πλευρά τους, τα στελεχών του ΟΣΕ, προς το παρόν, δεν μπορούν να προσδιορίσουν χρονο καθυστέρησης, διαβεβαιώνουν ωστόσο ότι έχουν ληφθεί οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για να αποκατασταθεί η συγκοινωνία.
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth