Κρήτη: Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τους τέσσερις αγνοούμενους
- Written by E.Tsiliopoulos
Με το πρώτο φως της ημέρας οι υπηρεσίες διάσωσης άρχισαν και πάλι με εντατικό ρυθμό τις προσπάθειες για τον εντοπισμό των τεσσάρων αγνοουμένων Γεροπόταμο, στην περιοχή των Μοιρών.
Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, 40 πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο, ενώ από νωρίς το πρωί πεζοπόρα τμήματα έχουν ξεκινήσει έρευνα στις όχθες του ποταμού, όπου αναμένεται να βουτήξουν και δύτες, προκειμένου να ερευνήσουν κάποια από τα σημεία που υπέδειξαν κάτοικοι με μεγάλο βάθος και με το σκεπτικό ότι ίσως εκεί έχει εγκλωβιστεί το όχημα.
Επιπλέον, το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας αναμένεται να ξεκινήσει τις πτήσεις, ενώ η βάρκα και το drone της ΕΜΑΚ ελέγχει το ποτάμι, σε ένα τμήμα περίπου 16 χιλιομέτρων μέχρι τη θάλασσα.
Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, επέβαιναν δυο αδελφές, 28 και 20 ετών, ο 29χρονος σύζυγος της μιας και η 57χρονη μητέρα τους.
Related items
-
Τρία ελληνικά νησιά στις φετινές λίστες TripAdvisor με τους δημοφιλέστερους και κορυφαίους ανερχόμενους προορισμούς για το 2022.
-
Αφίξεις τουριστών: Σε Μύκονο και Σαντορίνη η μεγαλύτερη αύξηση
-
Διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ & ενεργειακή επάρκειας της Κρήτης
-
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη
-
Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο Τσίπρας σε κομματική εκδήλωση στην Κρήτη
Latest from E.Tsiliopoulos
- Greece moves to become Southeast Europe’s first carbon storage hub
- Giannis Antetokounmpo says Heat provide best route to another NBA title
- Mitsotakis says under-15s should be banned from major social media platforms, warns of AI's "extreme" risks
- Marco Rubio made a reference to the murder of Vagia Nestora - "She was executed because her daughter dared to run for public office"
- Greek banks have liquidity ready to fuel economic growth