Log in
A+ A A-

Καμμένος για Κουντουρά, Δανέλλη: Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας

Featured Καμμένος για Κουντουρά, Δανέλλη: Πολιτικοί συνοδοί πολυτελείας

Χολή και πίκρα μοιράζει στο Τwitter ο Πάνος Καμμένος για την Ελενα Κουντουρά και τον Σπύρο Δανέλλη, αποκαλώντας τους «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας», μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο.

Από τα πυρά του προέδρου των ΑΝΕΛ δεν ξέφυγαν ούτε οι Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός, για τους οποίους αναφέρει πως είναι «πολιτικοί συνοδοί», αλλά όχι πολυτελείας.

Το tweet του Πάνου Καμμένου
«Εχθές όπως με αγωνία όλοι οι Έλληνες περιμέναμε ανακοίνωσε ο Σύριζα και τους πρώτους στην ιστορία υποψηφίους ευρωβουλευτές -αποστάτες «πολιτικούς συνοδούς πολυτελείας». ΥΓ.Τατσόπουλος και Ψαρριανός της ΝΔ δεν είναι πολυτελείας.....»

Υπενθυμίζεται πως τόσο ο Σπύρος Δανέλλης, όσο και η Ελενα Κουντουρά ήταν ανάμεσα στους πρόθυμους βουλευτές που στήριξαν την κυβέρνηση στο Μακεδονικό και υπερψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών. Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος είχε διαγράψει την Ελενα Κουντουρά από τους ΑΝΕΛ μετά τη στήριξη που έδωσε η υπουργός Τουρισμού στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, και μάλιστα απασφάλισε εναντίον της.

Αρχικά σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε πει ότι ο πατέρας της Ελενας Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Συγκεκριμένα κληθείς να σχολιάσει την κεντροαριστερή στροφή του Αλέξη Τσίπρα, μετά το «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ απάντησε αιχμηρά:«Αν Κεντροαριστερά είναι η κυρία Κουντουρά, ο πατέρας της οποίας - φίλος μου ο στρατηγός, τον ήξερα -έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών», τότε τους καλωσορίζω στη νέα Αριστερά».

Στη συνέχεια πήγε στη Βουλή τις δαπάνες της υπουργού Τουρισμού. Συγκεκριμένα είχε ζητήσει τα έγγραφα για τις δαπάνες που έχει κάνει το υπουργείο Τουρισμού για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι αναζητά σκοτεινά σημεία και ενδεχόμενες παρανομίες.