Log in
A+ A A-

Η αφίσσα που άναψε τα αίματα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Αντικείμενο ενδοκυβερνητικής αντιπαράθεσης έχει γίνει μια αφίσσα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφέρεται στα χρήματα από τις μίζες που επιστρέφονται στα δημόσια ταμεία.

Συγκεκριμένα, η αφίσσα αναφέρει ότι "17,7 εκατομμύρια ευρώ επιστρέφονται από τις μίζες με εντολή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επιχειρώντας να αξιοποιήσει επικοινωνιακά τις πρόσφατες κυρώσεις που επιβλήθηκαν στους συλληφθέντες για την υπόθεση των εξοπλιστικών.

"Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες", αναφέρει ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Κινήματος, Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος, πιθανότατα παρομοιάζει το layout της αφίσσας με τα παλιά διαφημιστικά της ΜΙΣΚΟ.

"Τα Ζάππεια με τα 17δις δικαιώνονται...αν προσθέσεις τρία μηδενικά στο τέλος", σχολιάζει στα social media ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης.

Η αφίσσα έχει διαδοθεί κυρίως στο Facebook και το Twitter και έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στις τάξεις της Χαριλάου Τρικούπη, με τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να τονίζουν ότι, εκτός των άλλων, ο Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζεται ως... Μαυρογυαλούρος.