Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Επιστροφή Φιλιππίδη στην Ελλάδα – Οδηγήθηκε στην Ευελπίδων με κατηγορίες αναφορικά με τα "περίεργα" δάνεια του ΤΤ

  • Written by 

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκε μετά την σύλληψη του ο Αγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος οδηγήθηκε από την πλαινή πόρτα της Εισαγγελίας στον εισαγγελέα, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στον ανακριτή κατά της διαφθοράς. Ο κ. Φιλιππιδης πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα. Θα παραμείνει κρατούμενος στην ΓΑΔΑ.

Σε δηλώσεις του ο συλληφθείς πρώην Πρόεδρος του Παναθηναικού και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, δήλωσε : «Προσήλθα οικειοθελώς και άμεσα όπως υποσχέθηκα χθες το βράδυ»,

Όπως υποστηρίζει ο συνήγορός του, ο Άγγελος Φιλιππίδης αφέθηκε ελεύθερος από τις τουρκικές αρχές τη νύχτα.«Υλοποιούμε ό, τι είχαμε πει, μόλις αφεθεί ελεύθερος άμεσα επιστρέφει στην Ελλάδα για να τεθεί στη διάθεση των ελληνικών αρχών», λέει ο κ. Βαρλάμης.

Νωρίτερα, μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, φορώντας χειροπέδες, ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος έφτασε γύρω στις 9 το πρωί με πτήση των τουρκικών αερογραμμών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατόπιν συνεννοήσεως του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τις τουρκικές αρχές.

Αστυνομικοί ανέμεναν στο αεροδρόμιο τον κ. Φιλιππίδη, ο οποίος καταζητείται με ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές, και τον οδήγησαν αρχικά στο αστυνομικό τμήμα του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί στη ΓΑΔΑ.