Log in
A+ A A-

Τι κατέθεσε ο Μπαλτάκος για το βίντεο

Την δική του εκδοχή για το βίντεο της συνομιλίας του με τον Ηλία Κασιδιάρη έδωσε ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του στον Εισαγγελέα, τονίζοντας παράλληλα πως η κινηματογράφηση έγινε εν αγνοία του.

Τον Ηλία Κασιδιάρη κατονόμασε ως εξαιρετικά πιθανότερο δράστη της παράνομης βιντεοσκόπησης της συνομιλίας τους ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, στην κατάθεσή του για το περιβόητο βίντεο ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

«Εν αγνοία μου έγινε η κινηματογράφηση της συνομιλίας μου με τον Ηλία Κασιδιάρη, τόνισε ο κ. Μπαλτάκος, εκτιμώντας ότι η βιντεοσκόπηση έγινε από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Επίσης, ο πρώην Γ.Γ. της Κυβέρνησης ξεκαθάρισε πως παραμένει οπαδός της Νέας Δημοκρατίας και ότι η φιλοσοφία του στο θέμα της Χρυσής Αυγής εστίαζε στο σκεπτικό "να μην τους κάνετε ήρωες".

Πάντως, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε ότι δεν έχει πρόθεση να μηνύσει τον Ηλία Κασιδιάρη, εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι θα πρέπει να κληθεί να λογοδοτήσει στην Δικαιοσύνη με παρέμβαση των Αρχών, αφού η παράνομη καταγραφή υλικού είναι ποινικό αδίκημα.