Log in
A+ A A-

Α. Σαμαράς: "Ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στην εποχή των δεινοσαύρων"

Στην...εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων κατέταξε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Τρίπολη, με αφορμή την υιοθέτηση του σλόγκαν "Νέα Ελλάδα" από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 

"Είχε τέτοια απήχηση το όραμά μας για τη Νέα Ελλάδα που το υιοθέτησαν ακόμη και εκείνοι που το πολεμούσαν και ανακύκλωναν την μιζέρια που τώρα αφήνουμε πίσω.  Δεν είναι 'Νέα Ελλάδα' όσοι δεν στηρίζουν τις μεταρρυθμίσεις και δίνουν μάχη ενάντια στις επενδύσεις, δεν φέρνουν καμία αλλαγή στον τόπο, αλλά ανήκουν στην εποχή των παγετώνων και των δεινοσαύρων" ανέφερε ο Πρωθυπουργός.

"Είδαν και απόειδαν και υιοθέτησαν ακόμη και το σύνθημα της Νέας Ελλάδας, τόσος ήταν ο πανικός τους" πρόσθεσε στην συνέχεια ο κ. Σαμαράς.

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε και στο ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Γλέζο, που, σε συνέντευξή του, εξέφρασε την άποψη ότι λύση για την Ελλάδα θα μπορούσε να είναι ο εσωτερικός δανεισμός.

"Αν ο κόσμος πίστευε πως η λύση είναι ο εσωτερικός δανεισμός, τότε θα είχαμε μαζική φυγή καταθέσεων. Δεν τους πιστεύει όμως".

Τέλος, ο Πρωθυπουργός τόνισε πως, αν και η χώρα βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από την κρίση, δεν θα πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός, αφού σε αυτήν την περίπτωση εγκυμονεί ο κίνδυνος "να πέσει στα χειρότερα".