Log in
A+ A A-

Α. Σαμαράς: "Κοσμογονία έργων στην Ελλάδα"

Στο εργοτάξιο κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου Μεσολογγίου, που θα συνδέει το Μεσολόγγι με την Ιονία Οδό, βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το έργο και την εν γένει αναπτυξιακή προοπτική του.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως, εκτός από την δεδομένη χρησιμότητά του για το εθνικό οδικό δίκτυο, ο ανισόπεδος κόμβος θα δώσει οικονομική ανάσα σε χιλιάδες οικογένειες, καθώς εκτίμησε πως, μέχρι το τέλος του χρόνου, θα απασχολούνται στις εργασίες κατασκευης περισσότεροι από 4500 εργαζόμενοι.

"Είναι το έργο πολύ μεγάλο και ταυτόχρονα αναδεικνύει και αρχαιολογικούς θησαυρούς τους οποίους τους σεβόμαστε και αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 60 χιλιάδες στρέμματα ο χώρος στον οποίο γίνονται ανασκαφές", τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για "κοσμογονία έργων που γίνεται σε όλη την Ελλάδα", τα οποία χαρακτήρισε  "πολυσήμαντα για την ανάπτυξη και τον πολιτισμό της χώρας".

Τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και πάλι στην "επανεκκίνηση της χώρας" που, όπως εκτίμησε, γίνεται "με σταθερά βήματα".