Log in
A+ A A-

Ν. Μπακογιάννη: Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερασπίζονται τα θύματα τρομοκρατίας;

Δριμεία κριτική στους δυο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου και Τάσου Κουράκη, οι οποίοι κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης του καταδικασθέντος για την υπόθεση της 17 Νοέμβρη, Σάββα Ξηρού, άσκησε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για συμπεριφορά "που προκαλεί ερωτήματα".

"Οι δυο συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ νιώθουν την ανάγκη να υπερασπιστούν το αίτημα του Ξηρού και δεν έχουν νιώσει διαχρονικά να υψώσουν τον τόνο της φωνής τους για τα θύματα τρομοκρατίας, για αστυνομικούς που είναι παράλυτοι... Επιλέγουν να δράσουν μόνο για τον Ξηρό, αυτό προκαλεί ερωτήματα που χρήζουν απάντησης.", δήλωσε στον ΣΚΑΪ η κ. Μπακογιάννη, η οποία, στην συνέχεια, ξεκαθάρισε πως συμφωνεί με την λογική της επιείκειας σε κατάδικους με σοβαρά προβλήματα υγείας, αρκεί αυτή να μην είναι επιλεκτική και να μην χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς.

"Άνθρωποι που είναι σε πολύ κακή κατάσταση απο πλευράς υγείας δεν θα έπρεπε να ταλαιπωρούνται σε φυλακές, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει επιλεκτική συμπεριφορά για άλλους που αντιμετωπίζουν οικονομικά εγκλήματα όπως του κ. Λαυρεντιαδη, η άλλου τύπου εγκλήματα. Δεν είναι μόνο οι τρομοκράτες άνθρωποι, υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που δεν έχουν αφαιρέσει ζωές", δήλωσε η πρώην Υπουργός Εξωτερικών.

Τέλος, η κ. Μπακογιάννη άφησε υπόννοιες για τα κίνητρα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως "αν θέλουν από τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν μήνυμα έμμεσης ανοχής στους τρομοκράτες θα τη βρουν απέναντι".