Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 97
Log in
A+ A A-

Kαλύτερο αεροδρόμιο της Ευρώπης το "Ελ. Βενιζέλος"

  • Written by 

«Καλύτερο Αεροδρόμιο στην Ευρώπη» για το 2014 ανακηρύχθηκε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η διάκριση έρχεται από την Φρανκφούρτη και το ετήσιο συνέδριο του Συμβουλίου Αεροδρομίων της Ευρώπης, στο πλαίσιο των «Best Airport Awards» στην κατηγορία 10-25 εκ. επιβατών.

 Οι κριτές στην αξιολόγηση τους έλαβαν υπόψιν τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά του αεροδρομίου, την ποιότητα των υπηρεσιών και το αναπτυξιακό έργο του για την ανάκαμψη της κίνησης στην αγορά της Αθήνας. Ο CEO του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Γιάννης Παράσχης, δήλωσε για την βράβευση:

«Έχει εξαιρετική σημασία το γεγονός ότι διεθνείς φορείς με κύρος τοποθετούν στην κορυφή της Ευρώπης το αεροδρόμιο της Αθήνας σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ελληνική επιτυχία που όχι μόνο αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, αλλά παράλληλα αντανακλά στο διεθνές περιβάλλον την προσήλωση και συμβολή μας στην ανάκαμψη και στην ευρύτερη προβολή της πόλης και της χώρας μας».

Ένα χρόνο πριν, το «Ελευθέριος Βενιζέλος» τιμήθηκε από το ΑCI-Europe με το βραβείο «Eco-Innovation Award για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του και για τη δράση του σε θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.