Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

Κοινωνικό δίκτυο για σκύλους

  • Written by 

Μέχρι σήμερα οι ιδιοκτήτες σκύλων συνήθιζαν να επικοινωνούν κατά κύριο λόγο μέσω του facebook. Περίπου το 10% των σελίδων στο δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου απευθύνεται σε κατοικίδια.Τώρα όμως υπάρχει....

Πριν από κάποιους μήνες, όμως, ο Διονύσης Ξένος είχε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Σκέφτηκε να φτιάξει μία σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία  να απευθύνεται αποκλειστικά σε σκύλους. Έτσι δημιούργησε το thedogdate.com όπως μας ενημερώνει το popaganda.

Λειτουργεί ακριβώς όπως το facebook,  φτιάχνεις το προφίλ του τετράποδου φίλου σου και μετά απλώς δημοσιεύεις φωτογραφίες, συνδέσμους και βίντεο. Ομως το πιο σημαντικό από όλα είναι η δημιουργία μιας μεγάλης παρέας ανθρώπων που τους ενώνει η αγάπη τους για τα σκυλιά.

Το Popaganda.gr μίλησε με τον εκπρόσωπο του thedogdate.com, Γιώργο Βογιατζάκη.

«Aυτό που θέλουμε να πετύχουμε, είναι να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη κοινότητα σκύλων στο ίντερνετ. Σκοπός μας είναι η αφύπνιση όλων των ανθρώπων, ώστε να αρχίσει o κόσμος να εξοικειώνεται με τα σκυλάκια, να μην είναι επιφυλακτικός και να ενθαρρύνουμε περισσότερες οικογένειες  να αποκτήσουν ένα τετράποδο φίλο. Ακόμη, θέλουμε να συμβάλλουμε στη μείωση των κρουσμάτων κακοποίησης, καθώς και των κυνομαχιών, θέματα τα οποία αντί να μειώνονται, αυξάνονται καθημερινώς. Σημαντικό κομμάτι του site αποτελεί και η άμεση ενημέρωση σε θέματα εκπαίδευσης, αλλά και η αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων, που μπορεί να έχει κάποιος σκύλος, σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης δεν ξέρει τι να κάνει.

Τέλος, μέσα από το  thedogdate.com μπορεί ο καθένας να μιλήσει με άλλους ιδιοκτήτες,  κτηνιάτρους, εκπαιδευτές, ιδιοκτήτες pet shop για οτιδήποτε τον απασχολεί. Κατ’ επέκταση, μέσα από το site μπορείς να μάθεις σε ποιες περιοχές υπάρχουν φόλες, σε ποια ξενοδοχεία και καφετέριες επιτρέπονται τα  σκυλάκια κλπ», λέει.