Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Διαρκείς έρευνες για το κρησφύγετο του Ν. Μαζιώτη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε περιοχές στις οποίες θεωρείται ότι μπορεί να βρίσκεται το ορμητήριο του Νίκου Μαζιώτη, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι περιοχές αυτές είναι τα Πατήσια, η Καλογρέζα, το Χαλάνδρι, το Μαρούσι, ο Μαραθώνας και το Γραμματικό, με τους Αξιωματικούς να δίνουν βάση σε σημεία κοντά σε σταθμούς Μετρό και ΗΣΑΠ, καθώς πρόκειται για τα μέσα με τα οποία κινείτο κατά βάση ο Μαζιώτης.

Ήδη, τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη επιχείρηση σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα.

Σε κάθε περίπτωση, η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη έχει σκορπίσει ικανοποίηση στην Κυβέρνηση, ενώ απονέμονται συνεχώς εύσημα στους αστυνομικούς που συμμετείχαν ή βοήθησαν στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, ρόλο - "κλειδί" στην σύλληψη είχε και μια 25χρονη Αστυνομικός, η οποία αναγνώρισε τον Μαζιώτη και ειδοποίησε άμεσα για την έλευση ενισχύσεων.