Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Θλίψη για το κατάντημα του Πολ Γκασκόιν

Θλίψη προκαλεί η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο πάλαι ποτέ αστέρας του αγγλικού ποδοσφαίρου, Πολ Γκασκόιν, καθώς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για μια ακόμη φορά, έχοντας φτάσει στο απροχώρητο λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ.

Η εικόνα του παλαίμαχου μέσου της Εθνικής Αγγλίας προκαλεί οίκτο: Υποβασταζόμενος, ταλαιπωρημένος, με όψη ανήμπορου ηλικιωμένου, οδηγείται στο ασθενοφόρο από τους Αστυνομικούς.  Το σχετικό τηλεφώνημα έγινε από γείτονες του Γκασκόιν, στην περιοχή Σαντμπανκς του Ντόρσετ, όπου νοικιάζει διαμέρισμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γκασκόιν βρίσκεται, εκτός των άλλων, και σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ ο ιδιοκτήτης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να του κάνει έξωση. 

"Σε όλη μου τη ζωή, όταν ήμουν ευτυχισμένος έπινα. Κι όταν ήμουν δυστυχισμένος, έπινα. Ξέρω ότι δεν πρέπει να ξαναπιώ ποτέ, γιατί θα πεθάνω. Κάθε στιγμή, κάθε λεπτό όμως, ξέρω ότι θα ξαναπιώ. Και δεν θα στενοχωρηθεί κανείς, γιατί όλοι πια γνωρίζουν ότι το ήξερα, μου το είχαν πει...", ανέφερε ο Γκασκόιν σε ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ζωή του, που είχε προβληθεί από το ITV.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, πρότεινε στον Γκασκόιν να αναλάβει την Ομάδα Νέων, προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

"Εάν χρειαστεί, θα περνάω με το αυτοκίνητο να τον παίρνω και θα τον ξαναπηγαίνω στο σπίτι του", τόνισε ο Ρέντναπ.