Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Τους αναζητούσε όλη η Αγγλία και βρέθηκαν να κάνουν διακοπές στην Καραϊβική! Αίσιο τέλος στην περιπέτεια δύο ερωτευμένων εφήβων

  • Written by 

Mία αναζήτηση δύο εφήβων, που αναστάτωσε ολόκληρη την κοινή γνώμη του Ηνωμένου Βασιλείου,είχε αίσιο τέλος. Οι δύο μαθητές το έσκασαν την περασμένη εβδομάδα από το οικοτροφείο στο οποίο βρίσκονταν, στη βόρεια Αγγλία, και αυτόματα είχε σημάνει συναγερμός τόσο στο σχολείο όσο και στην τοπική κοινότητα. Τελικά οι δύο "δραπέτες" εντοπίστηκαν σε ένα. . . τουριστικό θέρετρο της Καραϊβικής. Ο 16χρονος Έντουαρντ Μπάνιαν και η Ίντιρα Γκαϊνίγιεβα, 17 ετών, βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής να απολαμβάνουν τον έρωτα τους σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Πούντα Κάνα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

 

'Οπως προκύπτει από τις πληροφορίες, οι δύο νέοι το έσκασαν την περασμένη εβδομάδα από το Κολέγιο Στόνιχερστ, του Λάνκασερ. Για τελευταία φορά τους είδαν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ στις 3 τα ξημερώματα της 13ης Ιανουαρίου.

Σϋμφωνα με καταθέσεις συμμαθητών τους, οι έφηβοι είχαν εκδηλώσει τις προθέσεις φυγής που είχαν και σε συνομιλίες με φίλους τους καθώς είχαν βαρεθεί τον βροχερό καιρό της Αγγλίας και την ρουτίνα τους.

Ο διευθυντής του Σχολείου, Άντριου Τζόνσον, είπε ότι είναι "πολύ ικανοποιημένος" που βρέθηκαν οι μαθητές, τους οποίους χαρακτήρισε "καλά παιδιά"
Το Κολέγιο Στόνιχερστ είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία της Αγγλίας, με ετήσια δίδακτρα 30 χιλιάδες λίρες. Πρόκειται για ένα ρωμαιοκαθολικό οικοτροφείο. που λειτουργεί εδώ και 400 χρόνια
Όπως λένε οι άνθρωποι της Δνσης του σχολείου, ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιες θα είναι οι συνέπειες για τους δύο νεαρούς.