Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Κύπρος: Συνελήφθη η σύζυγος του ιδιοκτήτη του Σκορπιού

Σκηνές αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου συνελήφθη η εντυπωσιακή εν διαστάσει σύζυγος του ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, μετά από καταγγελία του ιδίου στις Αρχές για κλοπή διαμαντιού που άνηκε στην κόρη της.

Όπως αναφέρουν Κυπριακά ΜΜΕ, όλα συνέβησαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.  Η Έλενα Ριμπλόβλεβα είχε καταφτάσει στην Κυπριακή πόλη με το ιδιωτικό τζετ και εκείνη την στιγμή έβγαινε από το αεροπλάνο.  Έκπληκτη αντίκρυσε τους Αστυνομικούς να την πλησιάζουν και να τις φοράνε χειροπέδες.  Τι είχε συμβεί;  Η Κυπριακή Αστυνομία είχε εκδόσει ένταλμα σύλληψης εναντίον της, μετά από καταγγελία του εν διαστάσει συζύγου της για κλοπή ενός διαμαντιού αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η είδηση μεταδόθηκε ταχύτατα και προκάλεσε αίσθηση καθώς, όπως εύστοχα σχολίασαν αρκετά ΜΜΕ, η σκηνή που εκτυλίχθηκε θα μπορούσε να αποτελεί μέρος χολυγουντιανής ταινίας.

Η σχέση του Ντμίτρι Ριμπλόβλεφ με την Έλενα πέρασε από σαράντα κύματα και, τελικά, από τον θυελλώδη έρωτα κατέληξε στο μίσος.  Πλέον, το εν διαστάσει ανδρόγυνο εμπλέκεται σε μια σειρά νομικών αντιπαραθέσεων, ενώ η κ. Ριμπολόβλεβα είχε καταθέσει διαδοχικές μηνύσεις εναντίον του πρώην συζύγου της σχετικά με το ύψος της περιουσίας που δικαιούται μετά το διαζύγιο.

Η συνολική περιουσία του Ρώσου μεγιστάνα υπολογίζεται στα 9 δισεκατομμύρια δολάρια.