Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Στην Μόσχα ο Γιανουκόβιτς, ετοιμάζεται για την αυριανή συνέντευξη τύπου

  • Written by 

Ο έκπτωτος Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτωρ Γιαννουκόβιτς βρίσκεται σε γνωστό παραθεριστικό κέντρο λίγο έξω από τη Μόσχα, στην περιοχή Οντιντσόβσκι. Πρόκειται για το Σανατόριο της Μπαρβίκχα, ένα σανατόριο το οποίο διαμορφώθηκε σε υπερπολυτελές κέντρο για διάσημους και πλούσιους επισκέπτες. Την πληροφορία αυτή δίνουν δημοσιεύματα του RBC και της ρωσικής φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Rossiyskaya Gazeta, και τονίζουν ότι στον ίδιο χώρο απολαμβάνει ενίοτε την ξεκούραση και την πολυτέλεια

και ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέρετρο αυτό μοιάζει με αστακό, καθώς έχει αποκλειστεί από τις ειδικές δυνάμεις ασφαλείας και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της ακεραιότητας του Γιανουκόβιτς. Ο πρώην Ουκρανός πρόεδρος έστειλε μήνυμα από το spa resort στη μεταβατική κυβέρνηση της χώρας του και στον λαό, τονίζοντας ότι παραμένει «νόμιμος πρόεδρος του ουκρανικού κράτους». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατάφερε να «αποδράσει» τη νύχτα της Τρίτης και αργότερα μεταφέρθηκε στο Radisson Royal Hotel Ukraine, που βρίσκεται στο κέντρο της Μόσχας.
Αύριο, ο Ουκρανός ηγέτης θα μεταβεί στο στην πόλη Ροστόφ όπου στις 15.00 το μεσημέρι θα μιλήσει για την κατασταση που έχει διαμορφωθεί. Σύμφωνα με αναλύσεις ειδικών, ο Γιανουκόβιτς θα εστιάσει στην επιμονή του για καλές σχέσεις με την Μόσχα και τους λόγους που έκοψε δεσμούς με την Δϋση.