Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

Μιζούρι: Νέα επεισόδια για τον θάνατο του 18χρονου

Επεισοδιακή ήταν και η χθεσινή νύχτα στην πόλη Φέργκιουσον του Μιζούρι, λόγω της νέας έντασης μεταξύ της Αστυνομίας και διαδηλωτών, που διαμαρτύρονται για τον θάνατο ενός 18χρονου από πυρά Αστυνομικού.  Η οικογένεια του 18χρονου κατηγορεί τις Αρχές για ρατσιστική συμπεριφορά, την ίδια στιγμή που η εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας συνεχίζεται.

 Δακρυγόνα, πέτρες και πυροβολισμοί.  Αυτά ήταν ορισμένα από τα στοιχεία άλλης μια επεισοδιακής νύχτας που έζησε την Δευτέρα η μικρή πόλη Φέργκιουσον στο Μιζούρι.  Από την μια πλευρά, η Αστυνομία και από την άλλη χιλιάδες διαδηλωτές, οι οποίοι αντιδρούν για τον θάνατο του 18χρονου Michael Brown, που πυροβολήθηκε από Αστυνομικό το Σάββατο το μεσημέρι.

Από την πλευρά της, η μητέρα του 18χρονου αγοριού κατηγορεί την Αστυνομία, εκτός των άλλων, για ρατσισμό και υποστηρίζει ότι εάν το παιδί της δεν ήταν έγχρωμο, ο Αστυνομικός δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να το σταματήσει και, εν τέλει, να πυροβολήσει εναντίον του.

Στην αντίπερα όχθη, η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, αφού οι μαρτυρίες παραμένουν αντικρουόμενες, με τον δράστη αστυνομικό να υποστηρίζει ότι ο 18χρονος προσπάθησε να του πάρει το όπλο.