Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Ιντιάνα: Ζευγάρι κρατούσε όμηρο και βασάνιζε 30χρονη

Μια απίστευτη υπόθεση απαγωγής και βασανισμού αποκαλύφθηκε στην Ιντιάνα, όπου ένα ζευγάρι κράτησε όμηρη σε ξύλινο κλουβί, για τρεις ολόκληρους μήνες, μια 30χρονη μητέρα, η οποία σώθηκε από συγκυρίες.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 9ης Ιουλίου, όταν η νεαρή γυναίκα τσακώθηκε με τον φίλο της και έφυγε από το σπίτι που διέμεναν προς αδιευκρίνιστη κατεύθυνση.  Περπατώντας, συνάντησε τυχαία έναν γνωστό της, τον Ρίκυ Ρόι Χάους Τζούνιορ, ο οποίος της πρότεινε να την μεταφέρει με το αυτοκίνητό του.  Η ανυποψίαστη 30χρονη μπήκε στο όχημα και από εκεί ξεκίνησε η περιπέτειά της, καθώς δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής, με αποτέλεσμα να καταγγελθεί η εξαφάνισή της στις Αρχές.

Τι συνέβαινε στο μεσοδιάστημα;  Ο Χάους είχε αναισθητοποιήσει με χλωροφόρμιο την 30χρονη, η οποία ξύπνησε δεμένη σε ένα κρεβάτι, με σχισμένα ρούχα, για να τοποθετηθεί στην συνέχεια σε ένα αυτοσχέδιο ξύλινο κλουβί που κατασκεύασε ο απαγωγέας.  Εκεί, ο ίδιος και η φίλη του, Κέντρα Τούντλεϋ, την χτυπούσαν και την βασάνιζαν, ενώ ο άνδρας την βίαζε σε καθημερινή βάση.  Ποιος ήταν ο λόγος της ομηρίας;  Όπως έγινε γνωστό, ο Χάουζ επεδίωκε να την αφήσει έγκυο, καθώς η Τούντλεϋ δεν μπορούσε να κάνει παιδί.

Τελικώς, η άτυχη γυναίκα σώθηκε όταν, σε μια τυχαία επίσκεψη, ο πρώην σύζυγος της Τούντλεϋ την εντόπισε και, με κίνδυνο της ζωής του, την απελευθέρωσε, καταγγέλοντας το γεγονός στην Αστυνομία.

Το ζευγάρι έχει ήδη συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, ενώ η εγγύηση ορίστηκε στις 500.000 δολάρια για τον άνδρα και τις 150.000 δολάρια για την γυναίκα.  Αμφότεροι θα παρουσιαστούν στα Δικαστήρια την 1η Οκτωβρίου.