Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
Log in
A+ A A-

Δείτε το Βίντεο: Το New Greek TV στις διαδηλώσεις για τον Μάικλ Μπράουν

  • Written by 

Το New Greek TV βρέθηκε στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη για την απαλλαγή του Αστυνομικού Ντάρεν Ουίλσον.  Δείτε το βίντεο και το φωτογραφικό υλικό με στιγμές από την πορεία, αλλά και τις αντεγκλήσεις - κάθε είδους - με την Αστυνομία.

"Hands Up - Don't Shoot" (όταν είναι)Ψηλά τα Χέρια - Μην πυροβολείτε και "Black Lives Matter" (Οι ζωές των μαύρων έχουν αξία) ήταν τα συνθήματα που κυριάρχησαν στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.  Συμμετείχαν ακτιβιστές κάθε ηλικίας, με ειρηνικές αλλά ενίοτε και πιο άγριες διαθέσεις, με κοινό σκοπό την αποδοκιμασία της Δικαιοσύνης για την απαλλαγή του Αστυνομικού Ντάρεν Ουίλσον, για τον θανάσιμο τραυματισμό του Μάικλ Μπράουν.

unnamed 5

unnamed 3

Στόχος των διαδηλωτών ήταν εξ αρχής να προκαλέσουν κυκλοφοριακό χάος.  "Shut down the city", όπως δήλωσε στο New Greek TV ο "οργανωτής" της πορείας.

unnamed 10

 

unnamed 8

Το θερμόμετρο ανέβηκε όταν οι διαδηλωτές επιχείρησαν να κλείσουν τον δρόμο.  Μια μηχανή της Αστυνομίας προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό.  Τότε, οι παρεβρισκόμενοι στην πορεία συσπειρώθηκαν και δημιούργησαν ανθρώπινη αλυσίδα.  Κάποιοι εξ αυτών, θέλησαν να μιλήσουν στους Αστυνομικούς, με τις διαθέσεις... να ποικίλουν.

"Δεν έχουμε προσωπικά μαζί σας, σεβόμαστε το Τμήμα", ανέφερε ένας νεαρός.  "Είστε δολοφόνοι, όταν φοράτε αυτήν την στολή δεν έχετε ψυχή", αντέτεινε μια γυναίκα, σε έναν αστυνομικό, μάλιστα, που ήταν έγχρωμος.

Δείτε το βίντεο του New Greek TV και...τα συμπεράσματα δικά σας.