Log in
A+ A A-

Τραμπ: "Ο Κάρσον είναι παθολογική περίπτωση"

Μια άνευ προηγουμένου επίθεση εναντίον του βασικού αντιπάλου του, Μπεν Κάρσον, εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην Άιοβα. Αφορμή για την όξυνση των τόνων από πλευράς του Τραμπ αποτέλεσε η περιβόητη αυτοβιογραφία του Κάρσον και, φυσικά, στο βάθος η δημοφιλία που καταγράφεται στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και ειδικά στην Άιοβα.

Ως γνωστόν λοιπόν, ο Κάρσον έχει εμφανίσει τον εαυτό του ως έναν βίαιο έφηβο στα νεανικά του χρόνια, υποστηρίζοντας ότι σε ηλικία 14 ετών είχε πάει να χτυπήσει την μητέρα του με σφυρί αλλά και να μαχαιρώσει έναν φίλο του, με το μαχαίρι να σταματάει όμως στο σίδερο της ζώνης.

Στην συνέχεια, έχει υποστηρίξει ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, δέχτηκε την θεία φώτιση και άλλαξε συμπεριφορά, αφού φέρεται να κατάλαβε τα λάθη του κατά την διάρκεια προσευχής. Από την πλευρά του ο Τραμπ χαρακτήρισε την περίπτωση του Κάρσον «παθολογική και χωρίς θεραπεία», όπως ακριβώς συμβαίνει με τις περιπτώσεις παιδεραστών.

Παράλληλα, κατέβηκε από το βήμα και προέταξε την ζώνη του, θέλοντας να δείξει πρακτικά ότι ουδέποτε θα μπορούσε το σίδερο μιας ζώνης να σταματήσει το μαχαίρι. Μάλιστα, αναρωτήθηκε εάν είναι τόσο μειωμένης νοημοσύνης κάποιος στην Άιοβα ή γενικότερα τις Ηνωμένες Πολιτείες για να πιστέψει αυτά που λέει ο Κάρσον.

Από την πλευρά του ο διευθυντής της καμπάνιας του Κάρσον αρκέστηκε να χαρακτηρίσει «θλιβερό» τον Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας ωστόσο ότι θα... προσευχηθούν για αυτόν.