Log in
A+ A A-

Δολοφονική επίθεση εναντίον Γερουσιαστή στην Βιρτζίνια - Τον μαχαίρωσαν και σκότωσαν τον γιο του

Συγκλονίζει η δολοφονική επίθεση εναντίον του Πολιτειακού Γερουσιαστή της Βιρτζίνια, Creigh Deeds, καθώς ο 24χρονος γιος του τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Αστυνομίας, όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης.  Ο δράστης ή οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι του γερουσιαστή και πυροβόλησαν τον 24χρονο γιο του, ενώ, στην συνέχεια, τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι τον ίδιο.  Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και οι δυο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βιρτζίνια.  Για τον γιο του Γερουσιαστή αποδείχθηκε πως ήταν ήδη αργά, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Πάντως, η κατάσταση του Γερουσιαστή χαρακτηρίζεται κρίσιμη και οι προσεχείς ώρες αναμένονται καθοριστικές για την εξέλιξη της υγείας του.  Από την πλευρά του, ο Κυβερνήτης της Βιρτζίνια Μποπ Μακ Ντόνελ, εκλογικός αντίπαλος του Ντιντς κατά το παρελθόν, εξέφρασε την συμπάθεια και την συμπαράστασή του στον Γερουσιαστή και την οικογένειά του.