Log in
A+ A A-

Τραμπ: Δεν συμμετέχει στο ντιμπέιτ του FOX

Γύρισε την πλάτη ο Ντόναλντ Τραμπ στο αυριανό ντιμπέητ των Ρεμπουπλικανών υποψηφίων που μεταδίδεται από το FOX News.

Η κόντρα του κ. Τραμπ με το – παραδοσιακά συντηρητικό – τηλεοπτικό δίκτυο είναι γνωστή στο κοινό, λίγοι όμως περίμεναν ότι ο πρωτοπόρος στα ποσοστά των δημοσκοπήσεων θα επέλεγε τελικά να μην συμμετάσχει στην τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση πριν τις εκλογές στην κρίσιμη Πολιτεία της Άιοβα.

Αιτία για το γεγονός αυτό είναι ότι ο Τραμπ δεν εμπιστεύεται καθόλου τους δημοσιογράφους του FOX News, θεωρώντας ότι θα προσπαθήσουν να τον φθείρουν, προφανώς με άνωθεν εντολή. Η κίνηση αυτή του Τραμπ εξόργισε τον κύριο αντίπαλό του – με βάση τις δημοσκοπήσεις – Τεντ Κρουζ ο οποίος, σε συνέντευξή του, προκάλεσε ανοικτά τον Τραμπ για ντιμπέητ ένας εναντίον ενός, προκειμένου να δοθούν οι απαιτούμενες απαντήσεις στους πολίτες της Άιοβα.

Μάλιστα, ο κ. Κρουζ κατέληξε πως «δεν είναι δυνατόν να περιμένει κάποιος να εκλεγεί πρόεδρος μιλώντας μόνο μέσα από ένα τηλεοπτικό στούντιο στο Μανχάτταν».

Το αρνητικό για το FOX News είναι πως μια απουσία του Τραμπ θα επηρεάσει κατά πολύ και την τηλεθέαση της τηλεοπτικής αναμέτρησης.