Log in
A+ A A-

Ρεμπουπλικανοί: Πάνω από 40% ο Τραμπ

Στο μεταξύ, ο Ντόναλντ Τραμπ διευρύνει το προβάδισμά του σε εθνικό επίπεδο έναντι του Τεντ Κρουζ, κι ενώ η ώρα της έναρξης των προκριματικών εκλογών πλησιάζει.

Παράλληλα, ο ιδιόρρυθμος επιχειρηματίας έχει πλέον πολύ υψηλά ποσοστά και στην παράσταση νίκης. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από τη νέα δημοσκόπηση του CNN, η οποία και καταδεικνύει ότι θα είναι δύσκολη υπόθεση να υποσκελιστεί ή έστω να φθαρεί ο Τραμπ τις προσεχείς εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, Ο Ντόναλντ Τραμπ συγκεντρώνει 41% ενώ ο Τεντ Κρουζ βρίσκεται καθηλωμένος στο 19%. Ακολουθεί ο Μαρκ Ρούμπιο με 8%, ο Μπεν Κάρσον με 6% ο Τζεμπ Μπους με 5%, ο Κρις Κρίστυ με 4% και όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι με 3% και κάτω.

Παράλληλα, το 68% των δηλωμένων Ρεμπουπλικανών θεωρεί ότι, είτε το θέλουν είτε όχι, ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο τελικός νικητής των προκριματικών.

Επιπλέον, προηγείται με διαφορά στις περισσότερες κατηγορίες ψηφοφόρων, με εξαίρεση τους απόφοιτους Πανεπιστημίου και τους υποστηρικτές του λεγόμενου Tea Party, όπου και η κυριαρχία του είναι μικρότερη.