Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Βροχή πυροβολισμών στο Νιούαρκ - Μια νεκρή και ένας τραυματίας

Μια νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε και ένας άνδρας τραυματίστηκε, μετά από βροχή πυροβολισμών, την Τρίτη το βράδυ, στην περιοχή του Νιούαρκ.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στο 400 block της Hawthorne Avenue, σε πολύ κοντινή απόσταση με δημόσιο σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή.  Εκτός από την γυναίκα, που πυροβολήθηκε ανελέητα, οι ίδιοι δράστες επιτέθηκαν και σε έναν άνδρα που την συνόδευε.  Τα δυο θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, για την γυναίκα όμως ήταν ήδη αργά, αφού οι σφαίρες την είχαν τραυματίσει θανάσιμα.  Αντίθετα, οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του άλλου θύματος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται και, πιθανότατα διέφυγε τον κίνδυνο.

Επρόκειτο για την 9η ανθρωποκτονία που σημειώνεται στο Νιούαρκ μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.  Όπως διαρρέεται από την Αστυνομία, δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνδέει τα περιστατικά, ενώ, στις πέντε από αυτές τις περιπτώσεις, τα θύματα είχαν άμεση ή έμμεση σχέση με κυκλώματα ναρκωτικών.

Σε ό,τι αφορά στην ταυτότητα των θυμάτων της Τρίτης, η Αστυνομία αρκέστηκε να δώσει στοιχεία για την ηλικία τους, τονίζοντας ότι η γυναίκα ήταν λίγο πάνω από 20 και ο άνδρας 30 ετών.