Log in
A+ A A-

Μίσιγκαν: Βρέθηκε τεμαχισμένο πτώμα σε σακούλες σκουπιδιών

Την διερεύνηση μιας στυγερής δολοφονίας ξεκίνησαν οι Αρχές του Μίσιγκαν, μετά τον εντοπισμό μελών ενός τεμαχισμένου πτώματος μέσα σε σακούλες σκουπιδιών.

Την μακάβρια ανακάλυψη έκανε μια γυναίκα, η οποία αρχικά πίστευε ότι η έντονη δυσοσμία στην περιοχή προερχόταν απλώς από τα απορρίμματα που βρίσκονταν στο σημείο.  Όμως, λίγο αργότερα αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά και κάλεσε την Αστυνομία, όπου έκανε λόγο για "ύποπτα ευρήματα σε μια περιοχή κοντά στα σύνορα με τον Καναδά".  Όταν οι δυνάμεις της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα.

"Τα ανθρώπινα μέλη ανήκουν, πιθανότατα, σε έναν λευκό άνδρα", εκτιμά ο Σερίφης του St. Clair County Tim Donnellon, με την ηγεσία της Αστυνομίας να διατάζει την διενέργεια αυτοψίας στο σημείο για το απόγευμα της Παρασκευής.

Στην υπόθεση δεν έχει εμπλακεί - τουλάχιστον προς το παρόν - το FBI, όμως τις προσπάθειες της τοπικής Αστυνομίας θα πλαισιώσουν και ειδικοί Αστυνομικοί από Εγκληματολογική Μονάδα του Μίσιγκαν.  Στην προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης εξετάζεται σοβαρά και η μαρτυρία μιας άλλης γυναίκας, η οποία υποστηρίζει ότι οι σακούλες με τα τεμαχισμένα μέλη πετάχτηκαν σαν κοινά σκουπίδια από τους επιβαίνοντες σε ένα σκουρόχρωμο SUV.