Log in
A+ A A-

Κεραυνοί Biden για το αεροδρόμιο La Guardia!

Με ιδιαίτερα σκληρά λόγια αναφέρθηκε στο Αεροδρόμιο εσωτερικών πτήσεων La Guardia της Νέας Υόρκης ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, ο οποίος δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει "τριτοκοσμικό!"

Ασφαλώς, το La Guardia δεν ήταν το βασικό θέμα της ομιλίας του κ. Biden στην Philadelphia.  Αποτέλεσε, όμως, ένα κλασικό αρνητικό παράδειγμα που χρησιμοποίησε, προκειμένου να τονίσει τα "βήματα πίσω" που έχουν κάνει οι ΗΠΑ σε αυτόν τον τομέα της παροχής υπηρεσιών.

"Αν δέσω τα μάτια κάποιου και τον πάω, στις 2 τα ξημερώματα, στο αεροδρόμιο του Hong Kong, και τον ρωτήσω πού βρίσκεται, θα νομίζει ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ.  Αν πάρω τον ίδιο άνθρωπο, με δεμένα μάτια και τον πάω στο La Guardia, θα νομίζει ότι βρίσκεται σε μια χώρα του τρίτου κόσμου!", τόνισε ο κ. Biden, τεκμηριώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον ισχυρισμό του πως οι ΗΠΑ έχουν πέσει κατά είκοσι θέσεις στον τομέα των υποδομών.

Σε ανακοίνωσή της, η Global Gateway Alliance τόνισε ότι συμφωνεί με την τοποθέτηση του Αντιπροέδρου, όσον αφορά στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του αεροδρομίου La Guardia.

Στην αντίπερα όχθη, δεν υπήρξε άμεση απάντηση από το Port Authority.