Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ανεβαίνει σταδιακά η θερμοκρασία από την Τετάρτη

Πιο ήπιες καιρικές συνθήκες αναμένονται στη Νέα Υόρκη τις προσεχείς ημέρες, καθώς, στα μέσα της εβδομάδας, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει μέχρι και τους 50 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια στιγμή, η πόλη της Νέας Υόρκης δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από το τελευταίο χτύπημα του χιονιά, το οποίο διήρκησε για λίγες ώρες και απλώς επιβάρυνε την ήδη δύσκολη κατάσταση στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, που έχουν ακόμη μεγάλες ποσότητες χιονιού και πάγου, από τα έντονα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Πλέον, με δεδομένο ότι, όπως προαναφέρθηκε, ο υδράργυρος σταδιακά θα ανέβει, τα συνεργεία του Δήμου θα έχουν την πολυτέλεια να ασχοληθούν και με άλλα θέματα τις προσεχείς ημέρες.  Ένα από αυτά είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων, που, σε κάποιες περιοχές, έχει μείνει πίσω, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια κατάσταση αντιαισθητική αλλά, το κυριότερο, επικίνδυνη για την δημόσια υγεία.

Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για τις προσεχείς ημέρες δεν αναφέρουν νέα χιονόπτωση, με τα δεδομένα του φετινού χειμώνα όμως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα τις επόμενες εβδομάδες.