Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Ήθελε να κάψει τα Mall

Τα Mall του Queens είχε βάλει στο στόχαστρο ένας 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη για εμπρησμό σε δυο πολυσύχναστα επώνυμα εμπορικά κέντρα στην περιοχή του Queens.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε την Δευτέρα στο Rego Center Mall, όταν οι πυροσβέστες κλήθηκαν να εξουδετερώσουν μια πυρκαγιά στο κατάστημα Sears, ενώ στην συνέχεια, στο ίδιο εμπορικό κέντρο, σήμανε συναγερμός για φωτιά και στα καταστήματα Burlington Coat Factory και Old Navy.

Κι ενώ η Πυροσβεστική είχε περιορίσει το πεδίο ενδιαφέροντος στο Rego Center, στην συνέχεια αναφέρθηκε μια ακόμη πυρκαγιά, αυτήν την φορά στο Queens Center Mall και το υποκατάστημα της αλυσίδας Macys.  Σε αυτήν την περίπτωση, η φωτιά είχε ξεσπάσει στο τμήμα των ανδρικών ρούχων.

Ο τελικός απολογισμός δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για τις επιχειρήσεις, ενώ δεν υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί.  Όμως, η Αστυνομία μελέτησε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και, τελικά, έφτασε στην σύλληψη του 23χρονου Dereck Sumair, ο οποίος δεν αποκλείεται να ευθύνεται και για άλλες πυρκαγιές που σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.