Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Πυροβολήθηκε αστυνομικός στο Μπρούκλιν

Αιματηρό επεισόδιο συγκλόνισε το Μπρούκλιν, όπου ένας αστυνομικός πυροβολήθηκε από έναν άλλον άνδρα, ο οποίος στην συνέχεια συνελήφθη.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, όλα συνέβησαν στο Crown Heights, στο πάρκινγκ του White Castle Restaurant.  Για αιτίες που μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχουν διευκρινιστεί, ο δράστης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Αστυνομικό, με αποτέλεσμα να γίνει ανταλλαγή πυροβολισμών.  Ο Αστυνομικός πυροβολήθηκε και στα δυο πόδια, ενώ ο δράστης επιχείρησε να τραπεί σε φυγή.

Τελικώς, μια άλλη αστυνομική δύναμη κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει, για να τον οδηγήσει στην συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα.  Αντίθετα, ο τραυματίας Αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς περαιτέρω επιπλοκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς ήρθε σε αντιπαράθεση με τον αστυνομικό καθώς ήταν ύποπτος για εγκληματική δραστηριότητα.  Τέλος, πρόκειται για το πρώτο περιστατικό τραυματισμού οργάνου της τάξης για το 2014, ευτυχώς χωρίς τραγικές συνέπειες.