Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Βρέθηκε ο 11χρονος που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 11χρονου από το Μπρούκλιν, ο οποίος βρέθηκε σώος και αβλαβής σε αμαξοστοιχία της γραμμής 4, μια εβδομάδα αφότου χάθηκαν τα ίχνη του.

Ειδικότερα, η περίπτωση του 11χρονου Kareem Granton θύμησε σε πολλούς την υπόθεση του Avonte Oquento, του 14χρονου αυτιστικού παιδιού που αναζητείτο για μήνες, με την περίπτωσή του να έχει την χειρότερη δυνατή κατάληξη, αφού βρέθηκαν υπολείμματα του σώματός του στην παράκτια περιοχή του College Point.  Ευτυχώς όμως, ο 11χρονος δεν έμεινε για πολύ στους δρόμους και τα τρένα της Νέας Υόρκης, επιστρέφοντας κανονικά στο σπίτι του.

Η περιπέτεια του Kareem ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή, όταν βγήκε με έναν φίλο του για να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια, σε περιοχή του Ανατολικού Μανχάτταν.  Στην συνέχεια, πήγε στο σπίτι του παιδιού και έφυγε λίγες ώρες αργότερα.  Όμως, δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι.

Άμεσα, οι γονείς του κατήγγειλαν την εξαφάνιση στην Αστυνομία και έκτοτε ξεκίνησε μια γενικότερη κινητοποίηση για τον εντοπισμό του, η οποία είχε ευτυχή κατάληξη το πρωί της Δευτέρας.