Log in
A+ A A-

Νιούαρκ: Βυτιοφόρο εξερράγη μετά από σύγκρουση - Κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές

Από θαύμα δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες τα ξημερώματα, στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϋ, όταν ένα βυτιοφόρο που μετέφερε μεγάλη ποσότητα καυσίμων συγκρούστηκε με διερχόμενο τζιπ και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν στη 1:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν το βυτιοφόρο, το οποίο μετέφερε περίπου 8500 γαλόνια πετρελαίου, συγκρούστηκε με τζιπ στην McCarter Highway και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Το ατύχημα συνέβη πολύ κοντά στην γραμμή Northeast Corridor της AMTRAK, όμως, ευτυχώς, εκείνη την στιγμή δεν κυκλοφορούσε κάποια διερχόμενη αμαξοστοιχία, παρόλα αυτά όμως χρειάστηκε να διακοπούν τα δρομολόγια για αρκετές ώρες μέχρι τα τρένα -με κατεύθυνση δυτικά - να επανέλθουν σε κυκλοφορία.

Πάντως, οι Πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο για αρκετές ώρες, προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα και να απομακρύνουν τα συντρίμμια, με αποτέλεσμα να επικρατήσει κυκλοφοριακό χάος. 

Παρά την σφοδρότητα και την σοβαρότητα του ατυχήματος, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, κάτι που, όπως παραδέχθηκαν και οι Αρχές, οφείλεται καθαρά στις συγκυρίες και την τύχη.