Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Τρεις υποθέσεις - Τρεις δάσκαλοι - Τρεις συλλήψεις

Τρεις δάσκαλοι από διαφορετικά σχολεία συνελήφθησαν την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη, υποπίπτοντας σε διάφορα παραπτώματα και σημειώνοντας ένα... ιδιότυπο ρεκόρ.

Το σίγουρο είναι πως η Τετάρτη, 26 Μαρτίου, θα είναι μια μέρα που θα θυμούνται για καιρό οι εκπαιδευτικοί της Νέας Υόρκης.  Αιτία, το γεγονός ότι τρεις εκπαιδευτικοί ήρθαν αντιμέτωποι με τις Αρχές, σκορπώντας προβληματισμό στο αρμόδιο Τμήμα, που είδε τα υποτιθέμενα "πρότυπα" των μαθητών να παρεκτρέπονται άσχημα.

Η πρώτη περίπτωση αφορούσε απόπειρα βιασμού μαθήτριας, με βασικό κατηγορούμενο τον 33χρονο Monsur Khan από το Queens.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, o Khan είχε αναπτύξει διαδικτυακή σχέση με μια ανήλικη, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά από το επιτρεπόμενο και, στο τέλος, το κορίτσι να ισχυριστεί ότι υπέφερε στα χέρια του.  Μάλιστα, η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή, αφού αντιμετωπίζει και την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής.  Πάντως, λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως δεν επρόκειτο για μαθήτρια του σχολείου του.

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στο Μπρονξ, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον 55χρονο Jack Israel, που επιτέθηκε στον φύλακα του σχολείου, την ώρα που γινόταν προσπάθεια να χωριστούν δυο μαθητές που είχαν εμπλακεί σε καβγά.

Η τρίτη περίπτωση ήταν... γένος θηλυκού, με την 53χρονη Vilma Latalladi στο Μπρούκλιν να συλλαμβάνεται για παράνομη οπλοκατοχή, αφού πήγε στο σχολείο έχοντας ένα αληθινό και ένα ψεύτικο όπλο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.