Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Στα "μαλακά" ο 12χρονος που σκότωσε κατά λάθος την αδελφή του

Σε δημοτική ή Πολιτειακή επιχείρηση για ένα έως ενάμιση χρόνο αναμένεται να υποβληθεί ο 12χρονος από το Queens, ο οποίος, πριν από μερικές ημέρες, πυροβόλησε κατά λάθος την 14χρονη αδελφή του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από μερικές εβδομάδες στη νότια συνοικία της Τζαμέικα, προκαλώντας σοκ στην Κοινή Γνώμη, αφού το 12χρονο αγόρι, είδε, κατά την διάρκεια παιχνιδιού, την αδελφή του να πέφτει νεκρή στο έδαφος από δικά του πυρά.  Ο ανήλικος δράστης ομολόγησε την ενοχή του για παράνομη οπλοκατοχή και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Όμως, εκτός από τον εξ αμελείας θάνατο της 14χρονης, υπάρχει και μια άλλη πτυχή στην Ιστορία, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει στην διαλεύκανση μιας ανεξιχνίασης δολοφονίας.  Όλα αυτά καθώς, από την σχετική εγκληματολογική ανάλυση, διαπιστώθηκε πως το όπλο που χρησιμοποίησε ο 12χρονος ήταν και το όπλο της δολοφονίας του εργάτη Mohamed Hamwi, η οποία εξακολουθεί να αποτελεί αναπάντητο ερωτηματικό από τις Αρχές.

Το ανήλικο παιδί υποστήριξε ότι προμηθεύτηκε το όπλο από έναν άνδρα, με αποτέλεσμα πλέον η Αστυνομία να ασκεί πιέσεις προκειμένου να τον κατονομάσει και να φτάσει στην σύλληψή του.