Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Ντε Μπλάσιο: "Ζητήστε συγγνώμη από την γυναίκα μου!"

Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης, Μπιλ Ντε Μπλάσιο, για δημοσιεύματα των εφημερίδων "New York Daily News" και "New York Post" σχετικά με τον ρόλο της συζύγου του ως μητέρας, απαιτώντας από τα δυο έντυπα να ανακαλέσουν.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενες εφημερίδες αναφέρθηκαν στην σύζυγο του κ. Ντε Μπλάσιο με αφορμή την συνέντευξή της στο περιοδικό "New York Magazine", στην οποία είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που είχε για να συνηθίσει τον ρόλο της μητέρας.  Την επόμενη ημέρα, "Post" και "Daily News" εμφανίστηκαν με πιο "χοντροκομμένες" επικεφαλίδες ("Ήμουν κακή μητέρα" έγραφε η Post, ενώ η Daily News εκτιμούσε ότι η σύζυγος του Δημάρχου, στην πραγματικότητα "Δεν ήθελε να γίνει μαμά") με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος Νέας Υόρκης να αντιδράσει.

"Νομίζω ότι τόσο η  Post όσο και η Daily News οφείλουν μια συγγνώμη στην Chirlane.  Νομίζω ότι χρωστάνε συγγνώμη σε όλους μας γιατί παραποίησαν τα λόγια της και παρουσίασαν με λάθος τρόπο μια πραγματικότητα που όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν", δήλωσε ο Δήμαρχος, χωρίς να αφήσει ανοιχτό ή όχι το ενδεχόμενο πιθανής νομικής προσφυγής εναντίον των δυο εφημερίδων.

Πάντως, μέχρι αργά την Δευτέρα το βράδυ, δεν υπήρχε αντίδραση από Post και Daily News.