Log in
A+ A A-

New Jersey: Σπίτι καταστράφηκε από κεραυνό

Πυρκαγιά από κεραυνό προκλήθηκε σε σπίτι, στην περιοχή Upper Freehold Township, του New Jersey, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Ειδικότερα, όλα συνέβησαν στις 8 το πρωί της Πέμπτης, στην διεύθυνση 13 Burlington Path Rd, όταν ο κεραυνός χτύπησε το σπίτι και ξεκίνησε πυρκαγιά, η οποία πολύ γρήγορα επεκτάθηκε σε όλους τους χώρους του!  Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, με το περιστατικό να αποδεικνύεται τελικά πολύ δυσκολότερο απ' ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί.

Δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν μάχη με τις φλόγες, η οποία και διήρκησε για αρκετές ώρες, καθώς αναγκάστηκαν να προκαλέσουν καταστροφές σε διάφορα σημεία του οικήματος προκειμένου να διευκολυνθούν στο έργο κατάσβεσης.

Το σπίτι, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν αποτελούσε πρώτη κατοικία για την ιδιοκτήτρια, όμως είχε μεγάλη συναισθηματική αξία, αφού ήταν το πατρικό της και περνάει τα τελευταία 50 χρόνια από γενιά σε γενιά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, οι κεραυνοί προκαλούν περίπου 4400 πυρκαγιές κάθε χρόνο, οι οποίες με την σειρά τους επιφέρουν ζημιές που κοστίζουν κοντά στα 283 εκατομμύρια δολάρια.