Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϋ: Σοκαριστικός ξυλοδαρμός μητέρας μπροστά στο παιδί της κάνει τον γύρο του κόσμου

Σοκ στην Κοινή Γνώμη προκαλεί το βίντεο ενός ξυλοδαρμού μιας 27χρονης μητέρας από μια νεαρή υπάλληλο του McDonald's, μπροστά στο ανήλικο παιδί της αλλά και δεκάδες άλλα άτομα τα οποία... βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τηλέφωνο! Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της δράστιδας.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Salem του New Jersey και η εικόνα προκαλεί αποτροπιασμό. Μια - ικανών διαστάσεων - γυναίκα πλησιάζει μια άλλη, μικρότερης σωματικής διάπλασης και με το παιδί της να βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Ξαφνικά της επιτίθεται, την χτυπάει, την σωριάζει στο έδαφος και συνεχίζει να την γρονθοκοπεί αδιακρίτως και αλύπητα. Οι παρευρισκόμενοι δεν σπεύδουν σε βοήθεια, αλλά, αντίθετα, βιντεοσκοπούν το περιστατικό, ενώ δεν λείπουν και οι... ιαχές, σαν να πρόκειται για αγώνα πάλης. Αντίθετα, το παιδί της στέκεται εκεί και προσπαθεί να προστατεύσει την μητέρα του, κλωτσώντας το πόδι της δράστιδας που, ευτυχώς, δεν του επιτέθηκε.

Η εικόνα της 27χρονης Catherine Ferreira μετά τον ξυλοδαρμό είναι πραγματικά σοκαριστική. Με πρηξίματα και μώλωπες σε όλο της το πρόσωπο, προσπαθεί μετά δυσκολίας να μιλήσει. Οι γιατροί έκαναν λόγο για προσωρινή μερική απώλεια όρασης από το ένα μάτι ενώ, τόσο από το βίντεο όσο και από την γενικότερη κατάστασή της, φαίνεται πως ήταν τυχερή που ζει.

"Ο κόσμος που ήταν εκεί δεν αντέδρασε και δεν φώναξε σε βοήθεια. Θα μπορούσα να είχα πεθάνει! Όμως, δεν φταίνε αυτοί. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν ότι αυτό που συνέβαινε ήταν κάτι χειρότερο από μια διαμάχη.", δηλώνει χαρακτηριστικά, εμφανώς ενοχλημένη από την στάση των αυτοπτών μαρτύρων. Ποιος όμως ήταν ο λόγος που η πρώην συνάδελφός της κινήθηκε με τόση εκδικητική μανία; Όπως προκύπτει και από το βίντεο, της καταλογίζει ότι διέδιδε φήμες για δήθεν σχέση της με τον προϊστάμενο του υποκαταστήματος των McDonalds, αμαυρώνοντας την εικόνα της.

"Ναι, είχα πει κάτι, αλλά μόνο σε κουβέντα με δυο συναδέλφους μας. Άξιζα όμως να πάθω όλα αυτά; Για έναν άντρα; Για μια κουβέντα;", δηλώνει το θύμα.

"Φοβήθηκα για το παιδί μου. Κάποια στιγμή ήθελα να δω αν είναι καλά. Γιατί, με την σωματική της διάπλαση ενάντια στην δική μου, θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει", συμπληρώνει.

Η δράστιδα ονομάζεται Latia Harris και ήδη αναζητείται από την Αστυνομία.

Το βίντεο του ξυλοδαρμού κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και είχε εκατοντάδες χιλιάδες "χτυπήματα". Παρόλα αυτά όμως, ο υπογράφων το άρθρο δεν συνιστά την παρακολούθησή του.