Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

SkyGreece: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις για Αθήνα - Νέα Υόρκη

Την δυνατότητα να κλείσει εισιτήρια για απευθείας πτήσεις Αθήνα - Νέα Υόρκη από την SkyGreece έχει πλέον το επιβατικό κοινό, καθώς ενσωματώθηκε η σχετική δυνατότητα στο διαδικτυακό σύστημα ηλεκτρονικών πωλήσεων στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται και τυπικά πραγματικότητα η εξαγγελία των ιθυνόντων της εταιρείας, οι οποίοι είχαν προαναγγείλει από την περασμένη χρονια ότι επρόκειτο να συνδέσουν απευθείας την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, έχοντας μάλιστα πτήσεις καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς.  Έτσι, μετά από μια περίοδο χρονοβόρων διαδικασιών, εξασφάλισαν την αδειοδότηση και πλέον ετοιμάζονται να δώσουν στους Έλληνες της Διασποράς  - και όχι μόνο - την δυνατότητα να ταξιδέψουν με μια ελληνική εταιρεία για όλο τον χρόνο, χωρίς τον "πονοκέφαλο" των μετεπιβιβάσεων.

Το αεροσκάφος που θα συνδέσει την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη ονομάζεται "Άγιος Δημήτριος" και έχει στο πίσω μέρος αποτυπωμένη την ελληνική σημαία.  Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον "Ταξιάρχη", όπως ονομάστηκε το έταιρο αεροσκάφος, το οποίο θα εκτελεί το πρόγραμμα πτήσεων Τορόντο - Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.