Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Καραγκούνης και αδερφοί Αντετοκούνμπο κοουτσάρουν για... καλό σκοπό

Δυο φιλανθρωπικοί αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, διαφορετικοί από τους άλλους, θα ανοίξουν το πρόγραμμα του φετινού καμπ της Super League Athletic Academy: Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο θα είναι οι προπονητές δυο ομάδων μπάσκετ που θα απαρτίζονται από ομογενείς, ενώ δυο ώρες αργότερα ο "τυπάρας" Γιώργος Καραγκούνης θα συντονίσει έναν αντίστοιχο αγώνα ποδοσφαίρου, σε μια πραγματική γιορτή του ελληνικού αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί στο Aviators Sports Complex.

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Δημήτρης Πριστούρης, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ- και νυν της ΑΕ Σπάρτης - Ηλίας Αναστασάκος και ο προπονητής ποδοσφαίρου, Άγγελος Κυρανούδης, αποφάσισαν να δώσουν φέτος μια "νότα καλαθοσφαίρισης" σε ένα αμιγώς ποδοσφαιρικό καλοκαιρινό καμπ, προσκαλώντας τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.  Όπως τόνισε ο Δημήτρης Πριστούρης, την Κυριακή (28/06) στις 5 το απόγευμα, Γιάννης και Θανάσης θα είναι προπονητές σε δυο ομάδες που θα απαρτίζονται από ομογενείς, με τα έσοδα της συμμετοχής τους να δωρίζονται σε φιλανθρωπικό οργανισμό που θα υποδείξουν τα δυο αδέρφια.

Δυο ώρες αργότερα, ο επίσημος φετινός προσκεκλημένος, Γιώργος Καραγκούνης, θα συμμετάσχει σε ποδοσφαιρικό αγώνα με το ίδιο κόνσεπτ, δίνοντας έτσι το σύνθημα την έναρξης του καμπ στο οποίο θα είναι παρών από τις 29 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου.  Υπενθυμίζεται ότι κάτι ανάλογο είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και πέρυσι, με την συμμετοχή τότε του Άγγελου Μπασινά και του Γιούρκα Σεϊταρίδη.  Μάλιστα, οι "χρυσοί" διεθνείς του 2004 είχαν παρακολουθήσει μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας τον... Καραγκούνη και την υπόλοιπη παρέα της Εθνικής, να φτάνει... ένα πέναλτι πριν την οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε ό,τι αφορά στο τελετουργικό, οι διοργανωτές αφήνουν να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν ευχάριστα χάπενινγκ, ενώ πληροφορίες θέλουν να γίνονται προσπάθειες και για μια παρουσιάστρια... έκπληξη.