Log in
A+ A A-

SkyGreece: Ματαιώνεται η αποψινή πτήση Νέα Υόρκη - Αθήνα - Κανονικά την Παρασκευή

Στην ματαίωση της αποψινής πτήσης Νέα Υόρκη - Αθήνα προχώρησε η SkyGreece, επικαλούμενη προβλήματα που προέκυψαν από την δυσλειτουργία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η SkyGreece Airlines ανακοινώνει με μεγάλη λύπη της ότι, για λόγους ανωτέρας βίας, όπως είναι η διακοπή λειτουργίας των τραπεζών στην Ελλάδα, ο έλεγχος κεφαλαίου και οι περιορισμοί οικονομικών συναλλαγών με το εξωτερικό, που έχουν επιβληθεί από την ελληνική Κυβέρνηση, αναγκάζεται να ακυρώσει τις πτήσεις GW411 / 07JUL (Αθήνα - Νέα Υόρκη) και  GW412 / 07JUL (Νέα Υόρκη -Αθήνα).

Οι επιβάτες των εν λόγω πτήσεων μπορούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους και να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, αλλά και το ποσό που τους αναλογεί από τα κουπόνια, ενώ έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν δωρεάν την κράτησή τους σε άλλη πτήση της SkyGreece.

Η SkyGreece ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση.

Για τα περαιτέρω μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία μας στην Β. Αμερική (1-855-781-8585, χωρίς χρέωση) ή στην Ελλάδα (+30 216 500 5500).

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πτήσεις μας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.skygreece.com"

Πάντως, η εταιρεία διευκρινίζει ότι η ματαίωση αφορά μόνο την αποψινή πτήση στην γραμμή της Νέας Υόρκης και ότι στον Καναδά το αεροσκάφος της εταιρείας θα κινηθεί κανονικά.  Παράλληλα, ζητείται υπομονή από το κοινό, αφού τονίζεται ότι "η πρώτη σεζόν της SkyGreece έχει συμπέσει με την περίοδο που η Ελλάδα βρίσκεται στα όρια της χρεωκοπίας και το τραπεζικό σύστημά της στα όρια της κατάρρευσης".