Log in
A+ A A-

Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε από... ελληνικό εστιατόριο

"Ελληνικό" φόντο είχε η πρόσφατη ανοικτή τηλεοπτική συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ στο CNN, καθώς βιντεοσκοπήθηκε στο εστιατόριο Theos, που ανήκει σε ομογενή από το Νιου Χαμσαϊρ.

Πρόκειται για την εκπομπή Town Hall με τον Άντερσον Κούπερ, η οποία δίνει την δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει ζωντανά και να υποβάλει ερωτήσεις στον συνεντευξιαζόμενο.  Η αναμενόμενη υψηλή τηλεθέαση της εκπομπής, αλλά και η δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τον πολυσυζητμένο Ντόναλντ Τραμπ, αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο για τον ιδιοκτήτη Κέλυ Λεβασιέρ, ο οποίος είναι γιος Έλληνα μετανάστη, ενώ η μητέρα του κατάγεται από τις γαλλόφωνες περιοχές του Καναδά.

Σύμφωνα με τον Λεβασιέρ, όταν δέχτηκε την σχετική κρούση από την παραγωγή του CNN δέχτηκε χωρίς καμία επιφύλαξη, ενώ και το "ενοίκιο" του χώρου ήταν σχετικά χαμηλό για ανάλογες περιπτώσεις, καθώς δεν ξεπέρασε τις 5000 δολάρια.  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η διαφήμιση που θα λάμβανε το εστιατόριό του από μια εκπομπή που απέσπασε μεγάλο ενδιαφέρον σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, άξιζε πολλά περισσότερα από μια υψηλότερη οικονομική απολαβή.

Όπως αναφέρει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας - ο οποίος ασκεί επίσης το επάγγελμα του δικηγόρου - ο Τραμπ ήταν ιδιαίτερα ευχάριστος και προσιτός με το κοινό, ενώ δόθηκε η δυνατότητα και στον ίδιο να συμπεριλάβει πέντε φίλους του στους παρεβρισκόμενους.

Στο πλαίσιο της παραμονής τους στο εστιατόριο, ο Ντόναλντ Τραμπ, το κοινό και οι παραγωγοί του CNN απηύλασαν κυρίως ελληνικά εδέσματα.