Log in
A+ A A-

Ο Ντόναλντ Τραμπ στην ελληνική παρέλαση της Νέας Υόρκης - Στο πάρτυ η Χίλαρυ

Μια βαρυσήμαντη παρουσία θα έχει φέτος η παρέλαση για την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στην 5η Λεωφόρο: Πρόκειται για τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεμπουπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έκανε γνωστό με επιστολή του ότι θα δώσει το παρών στην κορυφαία εκδήλωση του ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, για να έρθει πιο κοντά σε επαφή με τον απόδημο ελληνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από λίγο, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει δεχτεί επίσημη πρόσκληση, αλλά αυτοπροσκλήθηκε, καθώς ήθελε πάντα να παρακολουθήσει από κοντά την ελληνική παρέλαση, που πραγματοποιείται σε σχετικά κοντινή απόσταση από τον περίφημο "Trump Tower".

"Κίνητρο για τον κ. Τραμπ αποτέλεσε και η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, θα κληθεί να συναντήσει πολλές φορές στο μέλλον, αλλά και να τον υποδεχθεί στον Λευκό Οίκο", αναφέρει το σχετικό non paper από την εκλογική καμπάνια του Τραμπ.

Παράλληλα, αναμένεται να προταθεί η τέλεση μιας μίνι δεξίωσης στον "Trump Tower" αμέσως μετά την παρέλαση, κατά την οποία οι προσκεκλημένοι θα μπορούν - με επίδειξη της πρόσκλησης - να πιουν καφέ από τα Starbucks του 1ου ορόφου με 50% έκπτωση, κατόπιν εντολής του γνωστού επιχειρηματία.

"Σε περίπτωση που υπάρξει έστω και μια αποδοκιμασία εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, τότε όχι μόνο θα ακυρώσουμε την δεξίωση, αλλά θα απαγορεύσουμε την παρέλαση μόλις μπούμε στον Λευκό Οίκο", προειδοποιεί η ίδια πηγή.

Η Χίλαρυ στον Βρεττό

Πάντως, η παρέλαση της 5ης Λεωφόρου θα έχει μόνο... Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η Χίλαρυ Κλίντον προτιμά να παρακολουθήσει την ελληνική παρέλαση από το Channel 9, όπως πράττει κάθε χρόνο.

"Η κ. Κλίντον αγαπά την ελληνική ομογένεια, αλλά νοιώθει καλύτερα όταν βλέπει την παρέλαση τηλεοπτικά, τόσο σε ζωντανή μετάδοση, όσο και σε DVD.  Μάλιστα, χθες έβλεπε την παρέλαση του 2014", δήλωσε στενός συνεργάτης της.

Παρόλα αυτά, η Χίλαρυ Κλίντον θα δώσει το παρών σε διάφορα parties που θα ακολουθήσουν την παρέλαση, ενώ αργά χθες το βράδυ διέρρευσε ότι έχει παραγγείλει μπουκάλι για την εμφάνιση του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού στην Αστόρια.

Εάν τελικά δεν δείτε ούτε την Χίλαρυ Κλίντον, ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη Κυριακή, ο υπογράφων το ρεπορτάζ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Καλή Πρωταπριλιά!