Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Παπαδόπουλος και Κοτσαλίδου στην πρεμιέρα του Greek Film Expo

Με δυο δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Νικολέτα Κοτσαλίδου, θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα του νέου φεστιβάλ για τον ελληνικό κινηματογράφο στη Νέα Υόρκη, με τίτλο "Greek Film Expo", που διοργανώνεται από τη νεοσύστατη "Hellenic Film Society USA".

Ο εν λόγω οργανισμός ιδρύθηκε με μέριμνα του πρώην Καλλιτεχνικού Διευθυντή του πρώτου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Νέας Υόρκης, Τζίμυ ΝτεΜέτρο, ο οποίος αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες, με τις πρώτες εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν γνωστές ελληνικές ταινίες, η προβολή των οποίων ξεκίνησε πρόσφατα.

Η πρεμιέρα θα γίνει με την ταινία "Τζαμάικα", του Ανδρέα Μορφονιού, την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα στο Director's Guild Theatre, στο Μανχάτταν.  Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει δεξίωση στο εστιατόριο "Ousia" (629 West 57 Street), παρουσία των πρωταγωνιστών, Σπύρου Παπαδόπουλου και Νικολέττας Κοτσαλίδου.

Το Greek Film Expo, εκτός από την Τζαμάικα, θα προβάλει άλλες 5 ταινίες: Μπλε Βασίλισσα, Πολυξένη, Too Much Info Clouding Over My Head, Swing Away και Ένας Άλλος Κόσμος, με τις προβολές να φιλοξενούνται στο "Director's Guild Theater" (Μανχάτταν) και το "Museum of Moving Image" (Αστόρια).

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κάντε κλικ εδώ.