Log in
A+ A A-

Η Βοστώνη τιμά την Ελληνική Ανεξαρτησία - Όλες οι εκδηλώσεις

Την Κυριακή 6 Απριλίου, μια εβδομάδα δηλαδή μετά τη Νέα Υόρκη, θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση για την ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στην Βοστώνη, με την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας να προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη γιορτή.

Όπως ανακοινώθηκε, η φετινή παρέλαση θα ξεκινήσει από την Boylston Street και θα καταλήξει στην Charles Street, με την συμμετοχή ευζώνων, συλλόγων, ενοριών και άλλων φορέων της Βοστώνης και της ευρύτερης περιοχής, στην οποία η ομογένεια έχει μακρά παρουσία και διατηρεί σταθερά τις παραδόσεις.

Εκτός από την παρέλαση, θα λάβουν χώρα και οι εξής παράλληλες εκδηλώσεις:

Την Παρασκευή, 4 Απριλίου 2014 στις 12 το μεσημέρι, ο Κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Deval Patrick και οι Πολιτειακοί Βουλευτές θα υποδεχθούν την αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, στο πλαίσιο των εορτασμών της ελληνικής Ανεξαρτησίας.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο State House της Μασαχουσέτης.

Την ίδια ημέρα, στις 2:30 το μεσημέρι, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Βοστώνη, Ιφιγένεια Καναρα, θα πραγματοποιήσει δεξίωση ανοιχτή για το κοινό στο Γενικό Προξενείο (86 Beacon Street, Βοστώνη)

Την παραμονή (Σάββατο 5 Απριλίου) στο Carver Grand Ballroom του Revere Hotel θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος δείπνος και το καθιερωμένο γκαλά, με το κοκτέηλ να ξεκινά στις 6:30 το απόγευμα και την κυρίως εκδήλωση στις 7:30.  Η καθορισμένη δωρεά συμμετοχής είναι 100 δολάρια και κρατήσεις μπορούν να γίνουν στα τηλέφωνα 978.835.1455. 617.699.5687 or 617.840.5868

Την Κυριακή στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ελληνορθόδο Καθεδρικό Ναό της Νέας Αγγλίας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ. Μεθόδιου.

Τέλος, μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει ειδική εορστατική εκδήλωση στο Boston Common Parkman Bandstand.