Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Μεταπτυχιακά μαθήματα για την Γενοκτονία - Κάλεσμα σε Ελληνοαμερικανούς Φοιτητές

Την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα ενδιαφέρον μεταπτυχιακό μάθημα, με θέμα την Γενοκτονία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, δίνει σε Ελληνοαμερικανούς φοιτητές το Zoryan Institute του Τορόντο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της πόλης.

Οι αιτήσεις, για τις οποίες η διορία ολοκληρώνεται την 31η Μαϊου, αφορούν φοιτητές με ειδίκευση στην Ιστορία ή/και τις Πολιτικές Επιστήμες, με την παρακολούθηση του μαθήματος να αποτελεί μια πολύ καλή προσθήκη στο βιογραφικό τους, αφού θα έχει βαθμό ειδίκευσης.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν δυο εβδομάδες και φέρουν την υπογραφή πολύ σημαντικών καθηγητών Πανεπιστημιου.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 1) Γενοκτονία και Ανθρώπινα Δικαιωματα 2) Αιτίες της Γενοκτονίας 3) Παραδείγματα Γενοκτονίας 4) Ψυχολογικές συνέπειες της Γενοκτονίας 5) Άρνηση της Γενοκτονίας 6) Διεθνής Νομοθεσία 7) Αποτροπή Γενοκτονιών 8) Περιπτώσεις Γενοκτονίας: Αρμενική, Ολοκαύτωμα, Ιθαγενείς Αμερικανοί, Καμπόντια, Ρουάντα, Ουατεμάλα.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τις 4 εως και τις 15 Αυγούστου 2014.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν mail στην διεύθυνση  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.genocidestudies.org/GHRUP.