Log in
A+ A A-

Panatha USA: Το Σάββατο η εκδήλωση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και να συναντήσουν από κοντά μια σημαντική μορφή της ομάδας, τον Α' Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και άλλοτε τερματοφύλακα, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Όπως τονίζεται από την Panatha USA, στόχος του κ. Κωνσταντίνου ήταν να βρίσκεται στην Αμερικανική μεγαλούπολη από την Πέμπτη, προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί με τους ομογενείς Παναθηναϊκούς - και όχι μόνο - τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Ιαπωνία. Παρόλα αυτά όμως, ένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο ανέβαλε το ταξίδι του για μια ημέρα, με αποτέλεσμα, τελικώς, η άφιξή του να αναβληθεί για την Παρασκευή.

Σε κάθε περίπτωση, το Σάββατο στις 4 το απόγευμα, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα βρίσκεται στα γραφεία της Panatha USA, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδος, προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου και, στην συνέχεια, να δώσει το παρών στην εκδήλωση του Συνδέσμου.