Log in
A+ A A-

Πορτογαλία: Παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος

Για "μεγάλη τιμή" και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα έκανε λόγο ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, Φερνάντο Σάντος, κατά την παρουσίασή του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας, της οποίας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

"Ευχαριστώ την ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και νιώθω περήφανος που θα υπηρετήσω τη χώρα μου. Είναι κάτι που ονειρευόμουν, πρόκειται για μια στιγμή μεγάλης χαράς για μένα.  Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πρότζεκτ και τις φιλοδοξίες που υπάρχουν και αισιοδοξώ για το μέλλον του πορτογαλικού ποδοσφαίρου", τόνισε ο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σε ό,τι αφορά στους στόχους, ο κ. Σάντος τόνισε πως αυτήν την στιγμή το βλέμμα είναι στην πρόκριση στο Euro 2016, για την οποία αισιοδοξεί ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Πάντως, ο Φερνάντο Σάντος εξακολουθεί να κουβαλάει την ποινή των οκτώ αγωνιστικών που του επέβαλε η FIFA για την συμπεριφορά του στον προημιτελικό ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και την Κόστα Ρίκα.  Παρόλα αυτά, η Πορτογαλική Ομοσπονδία δεν αποθαρρύνθηκε και συμφώνησε μαζί του, αμέσως μετά την απόφαση για απόλυση του Μπέντο.