Log in
A+ A A-

Στην Εθνική Παραγουάης ο Μπενίτες

Την ευκαιρία να διεκδικήσει μόνιμη θέση στην Εθνική Ομάδα της χώρας του θα έχει ο Παραγουανός επιθετικός του Ολυμπιακού, Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος κλήθηκε από τον προσωρινό ομοσπονδιακό τεχνικό, Βίκτορ Χένες, για τα παιχνίδια κόντρα σε Κίνα και Νότιο Κορέα.

Για τον σκοπό αυτό, ο Μπενίτες θα πρέπει να ταξιδέψει στην Άπω Ανατολή στις 10 με 14 Οκτωβρίου, καθώς το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στην Σεούλ (Ν. Κορέα) και το δεύτερο στην Τσάνγκα (Κίνα).

Αναλυτικά, οι παίκτες που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα της Παραγουάης και αγωνίζονται στο εξωτερικό είναι οι ακόλουθοι:

Αμυντικοί: Πάμπλο Αγκιλάρ (Αμέρικα), Ιβάν Πιρίς (Ουντινέζε), Γκουστάβο Γκόμες (Λανούς), Λουίς Καρντόσο (Μονάρκας), Μάρκος Κάσερες (Νιούελς Ολντ Μπόις).

Μέσοι: Βίκτορ Κάσερες (Φλαμένγκο), Νέστορ Ορτιγκόσα (Σαν Λορένσο), Μερσέλο Εστιγκαρίμπια (Αταλάντα), Σέλσο Ορτίς (Az Άλκμααρ), Χόρχε Ρόχας (Χιμνάσια).

Επιθετικοί: Ρόκε Σάντα Κρους (Μάλαγα), Ντερλίς Γκονσάλες (Βασιλέια), Χόρχε Μπενίτες (Ολυμπιακός).